Trnava: Nové byty v Prednádraží

  • 17. 6. 2008

[caption id="attachment_9864" align="alignright" width="225"]Trnava: Nové byty v Prednádraží[/caption]

IPEC – Management, s.r.o., dokončila v spolupráci s partnermi výstavbu bytového domu v Trnave na Ulici Kornela Mahra, časť Prednádražie. Slávnosť odovzdania stavby sa koná 23. júna t.r. Bytový dom s obdĺžnikovým pôdorysom sa orientuje smerom východ – západ. Ide o viacposchodovú výstavbu – okrem suterénu má osem poschodí a jedno ustupujúce. Dom je riešený schodiskovo – má ich tri, rovnako aj tri výťahy. Vstupy sú na 1. NP zo strany schodiska cez zádveria. Vedľa vstupov sú kočikárne a miestnosť pre bicykle. Jediné podzemné poschodie je polozapustené s prirodzeným vetraním, kde sú pivnice pre všetky byty, upratovacie komory a potrebná technická vybavenosť.

Skladobná koncepcia sa skladá z dvoj- a trojizbových bytov od 50 m2 do 100 m2, všetky byty majú navrhnuté priestranné loggie, balkóny alebo strešné terasy. Bytov je 87, 36 je dvojizbových a 51 trojizbových, počet parkovacích miest je 90.

Bytový dom na Ulici K. Mahra je postavený na základe súčasných trendov v snahe poskytnúť kvalitné bývanie, porovnateľné so súčasným bežným technickým štandardom, v pokojnom prostredí už zabývaného sídliska. Zámerom výstavby bytového domu je uspokojiť vysoký záujem o byty v Trnave.