Realitný fond Heitman plánuje zmodernizovať svoju administratívnu budovu CEOP

  • 9. 12. 2015

[caption id="attachment_6530" align="alignright" width="240"]Realitný fond Heitman plánuje zmodernizovať svoju administratívnu budovu CEOP[/caption]

Jeden z najväčších investorov a majiteľov kancelárskych priestorov v Bratislave, realitný fond Heitman, investuje v roku 2016 do modernizácie svojej administratívnej budovy CEOP v bratislavskom Slávičom údolí. V prvej fáze prejdú redizajnom spoločné priestory, recepcia, vonkajšie aj vnútorné navigačné značenie a webstránka. Cieľom modernizácie je podporiť lokálny a butikový charakter budovy s príjemnou lifestylovou atmosférou, ktorá dokáže inšpirovať zamestnancov.

Cieľom spoločnosti Heitman je neustále zlepšovať a zvyšovať pridanú hodnotu našich budov v Bratislave. Silnou stránkou našej firmy je kontinuálny vývoj a reagovanie na potreby nájomníkov. Klienti totiž vyžadujú čoraz vyššiu hodnotu za svoje peniaze a zároveň očakávajú vysokú kvalitu kancelárskych priestorov vrátane služieb. Modernizácia CEOP posilňuje náš záväzok regiónu a dokazuje, že budovy v Bratislave predstavujú pre nás dlhodobú investíciu,“ uviedol Guy Speir, riaditeľ lízingového tímu Heitman.

Podľa neho je práve administratívna budova CEOP v bratislavskom Slávičom údolí ideálnym miestom pre spoločnosti, ktoré vyžadujú príjemné miesto na kreatívnu prácu v blízkosti zelene. CEOP ponúka svetlé a vzdušné kancelárie s množstvom prirodzeného svetla, nádherným výhľadom na blízky lesopark a panorámu mesta. Okrem štandardného vybavenia a služieb, ktoré klienti očakávajú od moderných kancelárskych komplexov, menšia kapacita budovy CEOP umožňuje individuálny prístup k nájomcom a flexibilitu pri riešení ich požiadaviek.

„CEOP má nielen dobrú dostupnosť z centra mesta, ale aj výbornú technickú infraštruktúru vhodnú najmä pre IT spoločnosti, ktoré budú v Bratislave v nasledujúcich rokoch rýchlo pribúdať. Chceme byť pripravení na vývoj trhu, ktorý už v súčasnosti naznačuje rast počtu tzv. IT hubov, kde môžu technologické firmy ťažiť zo synergií pri zdieľaní administratívnej budovy,“ dodala Lucia Šimeková, lízingová manažérka bratislavského tímu Heitman.

FAKTY O CEOP

  • Celková výmera kancelárií: 5 200 m2
  • Typické podlažie: 900 m2
  • 7 nadzemných podlaží
  • 3 poschodia podzemných garáží

Zdroj: www.ceop.sk