Lipno Lake Resort – príležitosť na mimosezónne zhodnocovanie

  • 18. 3. 2009

[caption id="attachment_9263" align="alignright" width="300"]

19 apartmánov 280 km od Bratislavy

Realitná a investičná spoločnosť Urban & Partner vznikla v roku 1999. V priebehu desaťročia sa vyprofilovala na stabilnú realitnú kanceláriu s pevným postavením na slovenskom realitnom trhu. Od roku 2002 je členom NARKS – Národnej asociácie realitných kancelárií. Poskytuje široké spektrum služieb v oblasti poradenstva pri príprave, vypracovaní a posudzovaní investičných projektov, kompletného právneho servisu vrátane konzultácií s katastrálnym úradom, sprostredkovania kúpy, predaja, prenájmu a marketingu, cieleného vyhľadávania nehnuteľností na základe kontraktu a zabezpečenia úverových prostriedkov, prípadne aj nájomcu a prevádzkovateľa.

Medzi referenčné projekty, ktoré Urban & Partner zastrešil alebo práve zastrešuje, patrí v hlavnom meste Slovenska napríklad novostavba polyfunkčného domu na Geologickej ulici (136 bytových jednotiek, 14 obchodných a 9 kancelárskych priestorov), výstavba hotela Premium, 240 bytových jednotiek na Závodnej ulici a polyfunkčný objekt Pezinok na Holubyho ulici. Mimo Bratislavy treba spomenúť najmä projekt 17 rodinných domov v Ivanke pri Dunaji, novostavbu s 20 bytmi v Pezinku alebo apartmánový dom s 28 apartmánmi vo Veľkej Lomnici.

Potenciálnych kupcov zo Slovenska bude určite zaujímať, že Lipno Lake Resort je od Bratislavy vzdialený asi 280 kilometrov, samozrejme iba pri ceste cez Rakúsko. Ako na utorkovej tlačovej besede potvrdil zástupca predajcu, z celkovo 92 apartmánov, ktorých cena sa pohybuje od 129 do 240-tisíc euro, je predaných už 57. A z počtu 35 voľných je 19 vyčlenených práve pre slovenskú klientelu.

Deklarované výnosy z prenájmov v Lipno Lake Resort

Obsadenosť (v percentách) Výnos brutto (v percentách)
40 5,9
57 7,8
70 8,7

Tabuľka a foto – Sparcs