Forum Prešov sa rozbehol

  • 14. 6. 2016

[caption id="attachment_6326" align="alignright" width="300"]

Forum Prešov na Námestí Legionárov predstavuje moderné vnútromestské centrum, ktoré na ploche cez 30 000 m2 ponúkne viac ako 120 obchodov na troch poschodiach využívajúcich terén k prirodzenému napojeniu dvoch poschodí na okolitý terén. Okrem moderného supermarketu či obchodov mnohých známych značiek renomovaných medzinárodných reťazcov i malých butikov ponúkne tiež kaviarne a reštaurácie s vonkajšími terasami, multikino či veľké moderné fitness centrum a plochy pre deti. Návštevníkom prichádzajúcim autami ponúkne parkovanie prevažne v dvoch podzemných parkoviskách s kapacitou asi 500 miest. Zastávka mestskej hromadnej dopravy je priamo pri objekte. Súčasťou projektu je rovnako obnova externej tržnice a susediacej zelene.

„Moderné obchodné centrum v Prešove bolo dlho očakávané nielen obyvateľmi mesta a okolia, ale aj retailermi. Napriek tomu, že je tretím najväčším mestom, stále v ňom chýba zastúpenie medzinárodných značiek, ktoré sú už na iných miestach Slovenska samozrejmosťou,“ hovorí Katarína Paule, senior konzultantka v maloobchodnom tíme Cushman & Wakefield na Slovensku.

„Reakcie nájomcov sú veľmi pozitívne a veríme, že tento krásny a výborne lokalizovaný projekt prinesie do mesta a jeho centra nový život, pracovné príležitosti a veľa spokojných zákazníkov.“ dodala Katarína Paule.

„Sme presvedčení, že Forum Prešov má všetky potrebné vlastnosti na to, aby sa stal zmysluplným, solídnym projektom a zároveň i hodnotnou súčasťou mestského centra. Budeme sa snažiť tento sympatický projekt v mieste, ktoré si vďaka svojej jedinečnosti nepochybne zaslúži byť miestom stretávania, nákupov aj zábavy, rozbehnúť v čo najkratšej dobe a na takej úrovni, aby sme mohli byť my, ako aj miestni obyvatelia v budúcnosti na neho hrdí,“ pokračuje Kočí.