Bratislavský projekt 3nity napreduje podľa pôvodného konceptu

  • 1. 3. 2010

Jedným z naozaj mála projektov, ktoré pokračujú vo výstavbe podľa plánu napriek diametrálne odlišným podmienkam oproti roku, keď bol pripravovaný, je komplex s obchodným názvom 3nity. Vyrastá na ploche s rozlohou 1,2 ha medzi ulicami Plynárenská, Jarabinková a Prievozská v Bratislave. Aké boli začiatky a ako prebieha jeho výstavba dva roky po štarte, na to sme sa spýtali marketingovej manažérky developerskej skupiny Vara Group Marianny Zahradníčkovej.

Komplex 3nity by mal byť jeden z najmodernejších svojho druhu na Slovensku. Ponúkate svojim zákazníkom niečo, čo zatiaľ ponúknuté nebolo?

Samozrejme, celý objekt bude pôsobiť ako jedno malé komplexné mesto, kde sa môžete zabávať, športovať, pracovať, nakupovať, ale aj relaxovať vo wellness centre, ktorého súčasťou bude aj plavecký bazén. K tomu všetkému prichádzame od marca s novou limitovanou ponukou. Klient, ktorý si kúpi byt v komplexe 3nity, získa parkovacie miesto v krytej garáži zadarmo. K bytom s rozlohou väčšou ako 120 m2 získa zadarmo až dve parkovacie miesta.

Foto a vizualizácie – Vara Group