Alternatívne bývanie na Orave alebo dva v jednom

  • 2. 3. 2009

[caption id="attachment_9315" align="alignright" width="300"]

Vysoký štandard bývania

Komplex Zázrivá sa vyznačuje ďalším vábivým prívlastkom – relaxačný. K jeho prednostiam rozhodne patrí priestranné wellnessové centrum, kde budú mať klienti k dispozícii saunu, vírivku či solárium. Chýbať nebude ani oddychová miestnosť vymedzená na priateľské posedenia a rozličné spoločensko-zábavné aktivity. K dispozícii a určený na predaj či prenájom je aj ďalší nebytový priestor vhodný na prevádzkovanie kaviarne, reštaurácie či iných služieb. Oba priestory sú zahrnuté v cene každého bytu či apartmánu, takže budúci obyvatelia komplexu sa tak stanú ich podielovými spoluvlastníkmi. V zázemí objektu je aj odpočinková zóna poskytujúca priestor na stretávanie sa a pikniky.

Samozrejme, developer zabezpečí komplexnú správu domu. V prípade záujmu bude správca prevádzkovať aj jednotlivé apartmány. Klientom pritom ponúka široké spektrum služieb, napríklad kontrolu a zabezpečenie domu nonstop stálou strážnou službou, zimnú a letnú údržbu apartmánov i domu, upratovanie, pranie posteľnej bielizne, vedenie recepčných služieb, prezentáciu domu na vlastnej webovej stránke, prenajímanie apartmánov (možnosť celoročnej prevádzky apartmánov ako zariadenia cestovného ruchu), prevádzkovanie gastronomických služieb a wellnessového centra.

V čase, keď sa investori snažia osloviť prípadných záujemcov aj poskytovaním zliav a rozličných bonusov, je podľa Meteličkovej v prípade Zázrivej „pridanou hodnotou, ktorá by mala byť pre potenciálnych klientov hlavným lákadlom, unikátna príroda v spojení s vysokým štandardom moderného bývania“. Isteže, v súčasnej tvrdej konkurencii, keď sa rovnakými prednosťami pýši množstvo ďalších projektov, to rozhodne nestačí. Aj preto developer poskytuje klientom, ktorí si zakúpia apartmán, voucher na 5-percentnú zľavu v hodnote 3 300 až 6 600 €. Rovnako ponúka možnosť 50-percentnej zľavy v rámci balíka 2 v 1. Jeden apartmán si môžu kúpiť aj dve rodiny, čím sa náklady znížia o polovicu.

Vizualizácie – LBG byty