AAABYTY.SK je v päťke najväčších realitných kancelárií na Slovensku

  • 13. 12. 2007

Nákup siete realitných kancelárií BÝVATE.SK rozšíril počet pobočiek realitnej kancelárie AAABYTY.SK na päť. Spoločnosť rovnako ako v Českej republike plánuje vstúpiť i do developerských projektov. Pre záujemcov o predaj či nákup nemovitostí platia rovnaké výhody ako v Česku – napríklad sto tisíc korún na ruku pri podpise exkluzívnej zmluvy.

Realitná kancelária AAABYTY.SK disponuje pobočkovou sieťou vedľa Bratislavy taktiež v Prešove, Žiline, Trenčíne a Prievidzi. Dohromady tak slovenský trh obsluhuje už viac než tridsať odborníkov. V minulých týždňoch totiž potvrdila silu expandovať, keď materská spoločnosť AAABYTY.CZ nakúpila celú pobočkovú sieť jednej z najväčších slovenských realitných kancelárií BÝVATE.SK. AAABYTY.SK tak patrí po pol roku fungovania na slovenskom trhu do veľkej päťky realitných kancelárií. A to v objeme sprostredkovaných nehnuteľností aj v počte pobočiek.

„Došlo ku spojeniu dvoch silných firiem. Rozšírením pôsobnosti sme potvrdili našu túžbu stať sa silným, bezpečným a serióznym partnerom i na Slovensku. Samozrejme všetky výhody, ktoré ponúkame v Českej republike poskytujeme klientom i na Slovensku. Či už sa to týka okamžitého výkupu bytov v prípade potreby rýchlo získať hotovosť, alebo vyplácanie sto tisíc korún na ruku pri podpise exkluzívnej zmluvy,“ uviedol riaditeľ materskej realitnej kancelárie AAABYTY.CZ a predseda predstavenstva AAABYTY.SK Petr Illetško. Pre obyvateľov Slovenskej republiky sa tak otvára celý rad možností. Z akejkoľvek slovenskej pobočky zariadi realitná kancelária AAABYTY.SK nákup, predaj či prenájom nemovitosti kdekoľvek v Českej republike. Jednanie prebieha pri jednom okienku v kancelárii a všetky potrebné náležitosti – napríklad prehliadky a podobne – maximálne šetria čas klientov. Kým si klienti zvyknú na zmenu, kancelárie BÝVATE.SK budú ešte po určitú dobu fungovať pod pôvodným menom. V budúcnosti plánuje spoločnosť AAABYTY.SK otvoriť svoje ďalšie pobočky v Košiciach, Nitre, Banskej Bystrici a Martine.

„Počas určitej doby budú naše pobočky poskytovať služby ako klientom AAABYTY.SK, tak i spoločnosti BÝVATE.SK pod svojimi pôvodnými menami. Ide nám o každého klienta a nechceme, aby spoločnosť BÝVATE.SK ako zdravá a spoľahlivá spoločnosť zo dňa na deň zmizla z očí svojich klientov. K zjednoteniu obchodného názvu prikročíme až v okamžiku, kedy si klienti na túto zmenu dostatočne zvyknú.“ zhrnul Petr Illetško.

AAABYTY.SK ide i do developmentu

Po odkúpení jednej z najväčších sietí BÝVATE.SK plánuje spoločnosť rozšíriť svoje aktivity aj do oblasti developmentu so zameraním sa na výstavbu bytových komplexov vo viacerých regiónoch Slovenska. Práve rýchly rast firmy umožňuje rozsiahlejšie investície.

„Máme záujem o priame financovanie developerských projektov, konkrétne rezidenčných komplexov. S ohľadom na naše dlhodobé pôsobenie v oblasti realít máme na to finančné zázemie aj know-how. S výstavbou nových bytov v Bratislavskom, Trenčianskom a Žilinskom kraji začneme v priebehu roku 2008,“ ozrejmuje plány spoločnosti P. Illetško. Konkrétne projekty spoločnosť predstaví v najbližších mesiacoch.